助学站·长沙成人高考网

:提供长沙成考高升专、长沙成考专升本考前辅导成绩查询录取查询及长沙成考网上报名入口!

当前位置:首页>成考辅导 >高起点 >英语

2022年成人高考高起点英语试卷11(基础练习题)

来源:助学站-湖南成人高考网 浏览次数:1664 发布时间:2021-12-23
  • 2022年成考还有很长一段时间,不过,想要参加成考的考生朋友千万不能松懈,从现在开始,就要好好准备复习了。尤其是英语,很多考生败就败在这门学科的考试上面。

2022年成考还有很长一段时间,不过,想要参加成考的考生朋友千万不能松懈,从现在开始,就要好好准备复习了。尤其是英语,很多考生败就败在这门学科的考试上面。 Vocabulary and Structure (40 points)

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11. Which is ______ country, the United States or Canada?

A. a larger B. larger C. the larger D. the largest

12. The silk feels ________.

A. soft B. softly C. softness D. softy

13. Two nuclear power stations _______ in the past ten years.

A. are built B. have been built C. would be built D. are building

14. They kept on ______ till they got to the foot of the hill.

A. to run B. running C. runing D. run

15. There is much work to do, _______?

A. isn‘t it B. is there C. isn’t there D. is it

16. _______ as he is, he can‘t understand the English film.

A. A student of English B. Though a student of English

C. Student of English D. Being a student of English

17. The old in the country _______ taken good care of.

A. have B. has C. is D. are

18. Not a single mistake _______ in the test.

A. he made B. did he make C. he has made D. made he

19. ______ my surprise, I got a high grade in this test.

A. For B. To C. To be D. On

20. She never agree _______ you, did she?

A. to B. with C. in D. at

21. Would you mind _______ a photo of you?

A. me take B. to take C. my taking D. me to take

22. The lady treats the boy well as if he ______ her own son.

A. is B. was C. were D. would be

23. _______ round the city, we were impressed by the city‘s new look.

A. Taken B. Taking C. To be taken D. Being taken

24. He had a pain _______ his back.

A. on B. with C. in D. onto

25. The city _______ I was born is on the new railway line.

A. which B. that C. on which D. where

26. I had _______ that I would always remember it.

A. so a good experience B. such a good experience

C. so good an experience D. such good an experience

27. ______ give us help is welcome.

A. Who ever B. Whoever C. No matter who D. Those who

28. After running for nearly half an hour, I was ________.

A. out of place B. out of control C. out of breath D. out of practice

29. The mother told the little boy to do all the things _______.

A. on himself B. on his own C. to himself D. by own

30. You had better _______ a jacket, because it is cold outside.

A. take on B. to take on C. put on D. to put on

31. If you will do that, please take me into ________.

A. think B. thinking C. thought D. account

32. My pen has _______ ink.

A. run out of B. a few C. run away D. no little

33. There are, of course, bad teachers as well as ________.

A. good one B. some good C. good ones D. those good

34. “______ haste, the less speed” is good advice he often gives us.

A. More B. The more C. The morer D. Morer

35. You do look _______. You are not at all like a person who has been ill in bed for years.

A. good B. well C. sad D. disappointed

36. Some people like to eat apples. But some prefer bananas _______ apples.

A. to B. for C. with D. against

37. I _______ here two years ago.

A. moved to B. have moved C. have moved to D. moved

38. He is _______ strong a man ________ he can lift ten stones like this one.

A. such…so B. so…that C. such a …that D. so a …for

39. It _______ they who lent me the television.

A. was B. is C. were D. are

40. A famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, “______ man is really happy without a hobby.”

A. Not B. Without C. No D. None

41. Television broadcasts are ________ to an area that is within sight of the sending station of its relay.

A. prohibited B. bounded C. limited D. restricted

42. Many things ________ impossible in the past are common today.

A. to consider B. being considered C. considering D. considered

43. My parents wanted _______ me.

A. make a scientist B. to make a scientist

C. make a scientist of D. to make a scientist of

44. He has a bad habit of ________ others when they are speaking.

A. involving B. investigating C. interfering D. interrupting

45. I like that new watch very much, but I can‘t ________it.

A. cost B. offer C. pay D. spend

46. Tom arrived at the office and discovered that he had _______ his door key.

A. lent B. borrowed C. lost D. no

47. The beautiful scene left a deep _______ on the foreign visitors.

A. thought B. idea C. thinking D. impression

48. The room is a little small; _______ it is so hot.

A. in addition B. in addition to C. additional D. adding

49. I wish I ______ her address yesterday.

A. know B. had known C. would known D. knew

50. It ______ yesterday. The ground is still wet now.

A. must have rained B. was raining C. rained D. had rained

参考答案:

11.C 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.D

18.B 19.B 20.B 21.C 22.C 23.A 24.C

25.D 26.B 27.B 28.C 29.B 30.C 31.D

32.A 33.C 34.B 35.B 36.A 37.D 38.B

39.A 40.C 41.C 42.D 43.D 44.D 45.B

46.C 47.D 48.A 49.B 50.A

了解更多“2022年成人高考高起点英语试卷11(基础练习题)”相关内容, 请关注助学站-湖南成人高考网官方微信公众号,湖南最新成考资讯提前知晓!助学站-湖南成人高考网发布湖南成人高考考试资料、湖南成人高考最新资讯、成绩查询、录取分数线等讯息,为全国考生提供免费成人高考咨询服务!

更多内容,请关注助学站-湖南成人高考网官方微信(微信搜索 "助学站")或扫描左边的二维码关注

转载请注明:文章转载自 助学站-湖南成人高考网 [www.zhuxuezhan.com]
本文标签: 成人高考英语    成人高考高起点英语    成人高起点英语   
本文地址:http://changsha.zhuxuezhan.com/news/show-559.html

【声明】本文内容系助学站-湖南成人高考网编辑,未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

延伸阅读
高起点英语成考辅导
湖南成人高考网上报名
  • 若报名遇到问题,请联系老师:0731-82272864

湖南成人高考推荐信息

测一测
看您适合哪种学历?

1.您目前的学历?

2.您想考取的层次?

3.您更偏向哪种学习方式?

免费咨询

成考专升本>>

长沙成考本科

成考报考入口

长沙成考费用

成考报名时间

成考报名条件

初中学历升本科

免费通话